НАД 100 ДЕЦА И ВДЪХНОВЯВАЩИ ТВОРБИ НА „РИСУВАЙ С FREZCO”

🥳Над 100 деца изпълниха парк „Остров-Свобода“, който се превърна в една от най-големите сцени на изобразителното изкуство. Поводът бе събитието „Рисувай с Frezco” по случай първия учебен ден 15 септември.

👏Организаторите от Frezco осигуриха всички пособия за малките художници. А кметът на Пазарджик Тодор Попов награди всяко дете с грамота и раничка, върху която децата можеха сами да рисуват.

👧🧒Весели детски лица и много усмивки, както и щастливи родители и близки, придадоха още по-празнично настроение на събитието. Най-различни чудни и интересни творения забавляваха искрено присъстващите. Всички рисунки ще бъдат показани и може да ги видите на „Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки“, което е в събота (18 септември) отново в парк „Остров-Свобода“.

🙏Благодарим на Frezco – детската серия на компанията Lacrima, в лицето на представителя Росица Черкезова, за финансирането на събитието, което бе организирано с голямата помощ на Община Пазарджик, „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ и Съвет за младежка политика Пазарджик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *